Om Oss

AdexaNordic.se har ambitionen att vara en komplett leverantör av restaurangmaskiner och storköksutrustning på nätet. Här kan du enkelt beställa och få hem alla produkter som kan tänkas behövas för en driva restaurang och storkök! Allt från gasspisar och kylskåp till bestick och riskokare! Kort och gott allt inom restaurangutrustning.


Vi direktimporterar större delen av vårt sortiment genom våra inköpskanaler över hela Europa och Asien och hos våra medarbetare finns det en genuin passion och djup kunskap om restaurangbranschen.


Låga priser och brett sortiment

Vår målsättning är att erbjuda högkvalitativ utrustning till lägsta möjliga pris. En viktig komponent i detta är att vi inte bakar in fördyrande kringtjänster i våra priser. Vi vet att många företagare inom restaurang och storkök redan idag har etablerade partners för exempelvis elinstallation, ventilation och kylmontage. Därför väljer vi att sälja våra produkter helt utan dessa tjänster, något många av våra konkurrenter tjänar stora pengar på. Vår fokus är endast produkterna. Tack vare denna enkla affärsmodell kan vi erbjuda ett otroligt brett sortiment av fantastiskt prisvärda köksmaskiner.


Skulle behov ändå finnas av en servicepartner kan vi ändå förmedla kontakter till lokala aktörer runt om i hela landet som kan hjälpa er med era tekniska behov.

.